Dé nieuwe manier van reizen

Dé nieuwe vorm van zorgeloze mobiliteit!

Stap over op glimble

De wereld is in korte tijd snel veranderd. We werken vanuit huis, reizen minder door het land en leaseauto's staan stil voor de deur. De hele regelgeving rondom reiskostenvergoeding gaat op de schop en klimaatambities worden steeds belangrijker. Heb jij jouw mobiliteitsbeleid al opnieuw onder de loep genomen? Wij helpen je graag. Met glimble ontzorgen we jouw organisatie en adviseren je over jullie complete mobiliteitsbeleid.

Naar content scrollen

Flexibel reizen met één app

glimble reisapp

Bied jouw medewerkers een flexibele manier van reizen. Het maakt niet uit of er vanuit huis gewerkt wordt of er veel naar het werk gereisd wordt. Met glimble bied je een passende oplossing en goede invulling van jouw reiskostenregeling. Stuur gemakkelijk op duurzaam reizen, ontlast je parkeerruimte en stimuleer het gebruik van deelvervoer. En dat terwijl je inzicht hebt in alle totale reiskosten. Jouw medewerkers regelen al hun reizen in één app

 

Benieuwd wat glimble jouw organisatie te bieden heeft? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van glimble. We vertellen je alles over mobiliteit, nieuwe vervoersopties en de laatste ontwikkelingen in de wereld van mobiliteit.

Zorgeloos mobiliteitsbeleid

Mobiliteitsadvies van glimble

Ervaren in mobiliteit

Met onze jarenlange ervaring in mobiliteit helpen we jouw organisatie graag een stapje verder. Samen met jou bekijken we wat de beste manier is om glimble in te zetten binnen jouw organisatie. Hulp nodig bij het creëren van draagvlak? Wij helpen je ook met het communiceren binnen de interne organisatie.

Collega's reizen met glimble

Bewust duurzaam

Stimuleren van duurzaam reizen is voortaan nog makkelijker. Je ziet in Mijn glimble zakelijk hoeveel CO2 je bespaart. Kies bewust met welke vervoersopties jouw medewerkers mogen reizen. Wist je dat gebruik van deelvervoer bijdraagt aan het ontlasten van drukke stadscentra en volle parkeerlocaties?

Inzicht in mobiliteit met glimble

Kies voor grip op mobiliteit

Met glimble krijg je grip op mobiliteit. Je houdt gemakkelijk inzicht in de reisbewegingen van jouw medewerkers. Met Mijn glimble zakelijk krijg je inzicht in alle gemaakte reizen, beheer je de gebruikers én de totale reiskosten. Het managen van mobiliteit is zo ineens heel eenvoudig.

Veel verschillende vervoersopties

Opties waarmee je kan reizen met glimble naast het OV

Zo reis je van deur tot deur

Reizen met glimble biedt je medewerkers veel keuzevrijheid. Je reist met (bijna) al het openbaar vervoer in Nederland. Kies voor de combinatie met de deelauto of combineer je reis met je eigen fiets. Reis je liever met de trein? Maak je reis af door een deelfiets te boeken voor de laatste kilometer(s). De vervoersopties zijn eindeloos. Een grote groep aanbieders is al aangesloten bij glimble. Binnenkort reis je ook in Duitsland en België.

Vervoersopties

Vraag nu een demo aan en ontdek de voordelen van glimble!

Ook zo benieuwd wat glimble voor jouw organisatie kan betekenen? Wij vertellen het je graag. Neem contact met ons op of vraag meteen een gratis demo aan.

Neem contact op

Hulp nodig

Service & Contact