Vervoersopties

Reis met het OV en deelvervoer door heel Nederland. De ene keer reizen met het openbaar vervoer, de andere keer met een deelfiets, deelscooter of deelauto? Geen probleem met glimble. In deze app staat al je vervoer.  Vul je bestemming in en glimble geeft je verschillende opties om er te komen. Makkelijk: koop ook je kaartje voor het OV direct in de app, geen OV-chipkaart nodig. Glimble is beschikbaar in 40 talen.

Combineer alle vervoer

Met deze vervoersmiddelen reis je van deur tot deur. En het aanbod wordt steeds groter. Download de glimble app, vul je eindbestemming in en bekijk je vervoersopties. Of filter op je favoriete vervoer.

Openbaar vervoer

Reisplanner

Met de glimble reisplanner plan je gemakkelijk je reis van A naar B en koop je direct je OV-ticket in de app. De live assistent navigeert je naar je bestemming. Je ontvangt een seintje als je bij je halte bent.

Reisplanner

OV-kaartjes kopen

In de glimble reisapp koop je online kaartjes voor de trein, tram, bus en metro voor bijna alle vervoerders in Nederland. Betaal eenvoudig via bijvoorbeeld iDEAL. Je betaalt geen transactiekosten voor je tickets.

OV-tickets kopen
Reis je met glimble? Dan betaal je gewoon voor wat je reist.

Reis met het OV

Reis met glimble door heel Nederland en de Euregio met de trein, bus, tram en metro. Je hebt geen OV-chipkaart nodig. Poortjes op het station open je met de QR-code op je ticket en in- en uitchecken is niet nodig.

Reis met het OV

Deelvervoer

Deelfiets

Een deelfiets is een van de meest gekozen deelvervoersmiddelen. Deelfietsen bij jou in de buurt vinden? Plan een reis met glimble of kijk in de app bij 'in de buurt'. Je vindt in de app o.a. deelfietsen van:

OV-Fiets | TIER | Lime | Deelfiets NL | Donkey Republic | Arriva Deelfiets

Meer over deelfietsen via glimble
Deelscooter boeken via glimble

Deelscooter

De meeste deelscooters zijn al elektrisch, dus goed voor het milieu. Er zijn verschillende aanbieders van deelscooters aangesloten bij glimble en we blijven uitbreiden. Je vindt in de app o.a. deelscooters van:

Check | felyx

Meer over deelscooters via glimble

Deelauto

Een deelauto is meestal goedkoper en beter voor het milieu dan een eigen auto. Er staan er steeds meer in Nederland. Plan je reis in glimble en zie deelauto's bij je reisopties staan. Je vindt in de app o.a. deelauto's van:

Greenwheels | MyWheels

Meer over deelauto's

Download glimble

Ontdek welke vervoersopties bij jou in de buurt beschikbaar zijn

Hoe anderen de vervoersopties van glimble ervaren

Bekijk meer reviews in Google Play of de App Store.

Super vet

Super vet dat alles er in staat

OV kaart vergeten

Ik was zo stom om m'n ov kaart te vergeten. Met deze app kon ik toch gewoon het ov gebruiken. Super simpel eigenlijk.

QR-code

Werkt goed soms jammer dat je qr code maar 15 min van te voren geldig is verder uitstekend 👍