Dé nieuwe manier van reizen

glimble

Vrijer, slimmer en groener reizen

Maak kennis met glimble. Eindelijk één app voor het plannen, boeken en betalen van je reis. Of je nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, een deelfiets of een andere manier om van A naar B te komen. Ontdek met onze test welke nieuwe manieren van reizen er voor jou zijn!

Naar content scrollen

Hoe reist Nederland?

41 procent nederlanders reist zonder nadenken

Ben jij een gewoontedier?

Uit onderzoek blijkt dat 41% van Nederlanders zonder nadenken van A naar B reist. Reis jij als een gewoontedier of ben je meer een ontdekkingsreiziger? Voor ieder type reiziger heeft glimble een passend reisadvies. Go glimble! 

1 op 3 nederlanders kent aanbod deelvervoer niet

Welke vervoersopties ken jij?

1 op de 3 Nederlanders kent het grote aanbod van deelvervoer niet? En jij? Weet jij welke deelfietsen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Of waar jij die handige e-scooters pakt naar je afspraak in de stad? Ontdek de verschillende vervoersopties in de app.

2 op de 5 nederlanders denkt anders te reizen na corona

Reis jij anders na corona?

2 op de 5 Nederlanders denkt anders te reizen na corona. Wat ga jij doen? Ga je weer iedere dag naar kantoor? Of sla je liever de files over? Met glimble kies je de beste reisopties die bij je passen, op ieder moment van de dag.

Go glimble

Download nu de glimble app!

Plan, boek én betaal heel makkelijk je reis of je nu met het OV of de deelfiets reist. De app download je gratis en je betaalt alléén de reizen die je maakt. Wil je de app proberen? Je kan al een reis plannen zonder account!