Arriva deelfiets

Arriva deelfiets

Reis via glimble met de Arriva Deelfiets

Wil jij op pad met de Arriva Deelfiets? Op deze pagina vind je alle informatie over het boeken en gebruiken van deze fietsen.

Pak de Arriva deelfiets tijdens Arcadia

Deelfiets voor evenementen van Arriva die je kunt huren met de glimble app.

Hier vind je de fietsen

Ga je tijdens de 100 dagen van Arcadia naar bijvoorbeeld Paradys of Under Wetter? Kijk dan of er een Arriva deelfiets beschikbaar is in de buurt. Op deze locaties vind je de Arriva deelfietsen:

 • Paradys Paviljoen, Oranjewoud
 • Station Heerenveen, Trambaan
 • Under Wetter Wergea, P+R Hemriksein
 • Under Wetter Wergea, Fricoterrein

Hoe gebruik ik de Arriva Deelfiets?

Deelfiets huren glimble app

Slot openen

Om de Arriva Deelfiets te ontgrendelen volg je de aanwijzigingen in de extra app (Arriva deelfiets app). Het duurt soms enkele seconden voor het slot opent.

arriva deelfiets pauzeren

Pauzeren

Wil je de Arriva Deelfiets tijdelijk ergens parkeren? Geef dan in de app aan dat je de rit wilt pauzeren en zet de fiets fysiek op slot.

Arriva deelfiets rit beeindigen

Rit beëindigen

Om je rit te beëindigen klik je in de app op einde rit. Haal vervolgens de hendel van het slot naar beneden. Een rit beëindigen kan alleen door de fiets in een Arriva deelfietsstation te parkeren.

Meer over de Arriva Deelfiets

 • Kosten

  1

  Je betaalt de Arriva Deelfiets per 30 minuten. De betaling stopt wanneer je de fiets terugbrengt naar een officiële Arriva Deelfiets locatie. Per half uur betaal je € 1,00 met een maximum dagtarief van € 9,00.

 • Locaties

  2

  Je vindt de Arriva Deelfiets op ruim 25 locaties in Maastricht en op verschillende locaties in Fryslân (Friesland) tijdens de evenementen van Arcadia. Je kan je fiets op iedere Arriva Deelfiets station achterlaten en daar je rit beëindigen. Wil je weer verder dan reserveer je met glimble een nieuwe deelfiets op het station bij jou in de buurt.

 • Schade of Pech

  3

  Heb je een lekke band of is de fiets beschadigd? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat wij je verder kunnen helpen. Onze medewerkers staan iedere dag voor je klaar.

Veelgestelde vragen Arriva Deelfiets