Glimble maakt jouw reis

Met glimble plan je al je OV en deelvervoer in no-time. Vind de beste reisoptie voor jou en koop in één moeite door alle OV-tickets in Nederland. Zonder extra kosten.

glimble maakt jouw reis

Waarom glimble?

Vervoer in 1 app
1

Al je vervoer in één app

Plan je hele reis met OV en deelvervoer, eigen fiets en benenwagen.

2

Alle vervoer in de buurt

Plan je hele reis met OV en deelvervoer, eigen fiets en benenwagen.

3

Betaal gemakkelijk en veilig

Betalen zoals jij dat wilt. Of dat nou met iDEAL, je creditcard, of PayPal is.

4

Live assistent tijdens je reis

Onderweg helpt de reisassistent je. Navigeer gemakkelijk van A naar B. En mis nooit meer een stop onderweg. Je krijgt een melding wanneer je uit moet stappen. Handig!

Vervoer in 1 app
5

Kies de duurzaamste reis

Sorteer je reisopties makkelijk met glimble en kies voor de duurzaamste reis.

Meer dan een reisapp

Voordelig met OV in Limburg en Groningen-Friesland

Reisbundels

Reis met onze reisbundels de hele dag onbeperkt met trein, bus en fiets in verschillende regio's. Nu in Limburg en Noord-Nederland. Kies weekenden, 2, 4 of 10 dagen of alle dagen.

Meer over reisbundels

Zakelijk reizen

Met de glimble reisapp + portal organiseer je zakelijke mobiliteit slim. Geen tijdrovende declaraties meer. Alles overzichtelijk geregeld. Bespaar tijd en geld. Krijg overzicht en gemak.

Meer over glimble zakelijk
GVB Tram

Glimble maakt jouw reis

Koop OV-kaartjes in enkele klikken, zonder extra kosten. Reis je met meer personen? Koop makkelijk meerdere kaartjes.

Over kaartjes kopen voor het OV

Onze partners

Alle OV-vervoerders in Nederland én vele deelvervoerders staan in glimble. De vervoersopties zijn eindeloos. Ons doel? Nederland leefbaarder en bereikbaarder maken. Wij innoveren en werken aan duurzaamheid en mobiliteit van de toekomst. O.a. als trotse sponsor van Delft Hyperloop.

Arriva
GO Sharing
RET
Check
GVB
Lime
HTM
Connexxion
Bravo
Uber
RRReis
Arriva Deelfiets
MyWheels
Keolis
Breng
Hermes
Qbuzz
U-OV
NMBS
Syntus Utrecht
De Lijn
Blauwnet
Deelfiets Nederland
allGo

Download de glimble app

Ontdek de uitgebreide reisplanner voor OV en deelvervoer. Koop OV-kaartjes in heel NL voor jezelf en reisgenoten in enkele kliks. Geen extra kosten en makkelijker reizen.

Onze gebruikers zijn blij met glimble

Bekijk meer reviews in de Google Play en Apple App Store

Werkt intuïtief

De glimble app is een fijne app die heel intuïtief werkt!

Toekomstige app openbaar vervoer

Ik heb zonet de toekomstige app van het openbaar vervoer gedownload.

Helder en overzichtelijk

Een heldere en overzichtelijke app, maar ik maak geregeld gebruik van de OV fiets voor het natraject en die zit er nu net nog niet in.

Alle OV kaartjes kopen

Koop je treinkaartje makkelijk met reisapp glimble. Geen OV-chipkaart nodig.

Online treinkaartje kopen

Koop in de app met enkele klikken je treinticket. Betaal bijv. via iDEAL. In- en uitchecken hoeft niet. Toegangspoortje openen op het station? Scan de QR-code op je e-ticket.

Online buskaartje kopen

Kies in de app je gewenste busreis en koop je busticket gemakkelijk online. Je vindt je ticket onder 'Mijn tickets' in de app. Scan de QR-code op je e-ticket in de bus of laat aan de chauffeur zien.

GVB Tram

Metro- of tramkaartje kopen

Met glimble reis je ook met de tram en de metro. Plan je reis en koop online je tramticket of metroticket in de app, je hebt geen OV-chipkaart nodig.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over reizen met glimble? Check de veelgestelde vragen hier.

Bekijk alle veelgestelde vragen