Dé nieuwe manier van reizen

glimble

Vrijer, slimmer en groener reizen

Maak kennis met glimble. Eindelijk één app voor het plannen, boeken en betalen van je reis. Of je nou gebruik maakt van het openbaar vervoer, een deelfiets of een andere manier om van A naar B te komen. 

QR code Appstore
Naar content scrollen

Go glimble

Plannen, boeken en betalen met één app

Met glimble heb je altijd vervoersopties binnen handbereik. Die snelle deelfiets pak je gewoon mee, zonder daar speciaal een ander account voor te hebben. Met glimble plan, boek én betaal je heel gemakkelijk je hele reis. Of je nu met het openbaar vervoer reist of met de bijvoorbeeld de deelscooter of -auto. En dat allemaal met één app! Check hier alle voordelen

 

Download nu de app!

Plan, boek én betaal heel makkelijk je reis met glimble. Of je nu met het openbaar vervoer reist of met de deelfiets. Je downloadt de app nu gratis. Je betaalt gemakkelijk en snel alleen de reizen die je maakt. 

Hoe reist Nederland?

41 procent nederlanders reist zonder nadenken

Ben jij een gewoontedier?

Uit onderzoek blijkt dat 41% van Nederlanders zonder nadenken van A naar B reist. Reis jij als een gewoontedier of ben je meer een ontdekkingsreiziger? Voor ieder type reiziger heeft glimble een passend reisadvies. Go glimble! 

Check jouw reisgedrag!
1 op 3 nederlanders kent aanbod deelvervoer niet

Welke vervoersopties ken jij?

1 op de 3 Nederlanders kent het grote aanbod van deelvervoer niet? En jij? Weet jij welke deelfietsen er bij jou in de buurt beschikbaar zijn? Of waar jij die handige e-scooters pakt naar je afspraak in de stad? Ontdek de verschillende vervoersopties in de app.

Ontdek glimble's vervoersopties
2 op de 5 nederlanders denkt anders te reizen na corona

Reis jij anders na corona?

2 op de 5 Nederlanders denkt anders te reizen na corona. Wat ga jij doen? Ga je weer iedere dag naar kantoor? Of sla je liever de files over? Met glimble kies je de beste reisopties die bij je passen, op ieder moment van de dag.

Lees meer over glimble