Dé nieuwe manier van reizen

Glimble maakt jouw reis

Nú 10% dalkorting op Arriva en NS

Met gratis reisapp glimble plan al je OV en deelvervoer. Koop in enkele klikken alle OV-kaartjes in Nederland, zonder extra kosten. Reis in alle vrijheid privé of zakelijk, zonder OV-chipkaart en met veel extra's.

Naar content scrollen
 • glimble reisapp

  Plan en betaal OV en deelvervoer

  Reis en combineer OV, taxi's, deelauto's, -scooters en -fietsen in Nederland met de glimble reisplanner. Betaal eenvoudig met  iDEAL. 

  • Uitgebreide reisplanner voor OV en deelvervoer
  • Betaal alle OV In Nederland met je mobiel
  • Navigatie met seintjes voor onderweg
  • Beschikbaar in 40 talen
  • Ook voor werkgevers
    
 • deelvervoer in de buurt

  Zie alle beschikbare vervoer in je buurt

  Hoe fijn is het als je al je vervoer in je buurt ziet, waar je ook bent? Met 'in de buurt' zie je alle haltes, stations en deelvervoer om je heen. Of kies een andere locatie. Meteen boeken of een ticket? Dat is zo geregeld.

 • betaalmethodes glimble

  Betaal gemakkelijk en veilig

  Je betaalt OV-tickets vooraf bijvoorbeeld met iDEAL, PayPal of een van de andere betaalmethodes. Ritten met deelvervoer betaal je achteraf met creditcard, automatische incasso en meer opties.

 • glimble reisassistent

  Live assistent tijdens je reis

  Onderweg helpt de reisassistent je. Navigeer gemakkelijk van A naar B. En mis nooit meer een stop onderweg. Je krijgt een melding wanneer je uit moet stappen. Handig!

 • duurzaamste reis filteren

  Kies de duurzaamste reis

  Met glimble sorteer je gemakkelijk alle reisopties op de duurzaamste reis. 

Zo reis je met glimble

Glimble maakt jouw reis

Complete reisplanner

Wat kies jij? Een stukje met de trein, bus, scooter of fiets? Zie realtime de eerstvolgende optie naar huis of werk als je de app opent. En vind op de kaart alle stations, haltes en deelvervoer in je buurt. Bekijk ook de reisplanner op onze website.

Deelfiets gebruiken met glimble

Alles voor OV en deelvervoer

Stel de app in naar je voorkeuren. De app neemt de automatisch de taal van jouw telefoon over, tot wel 40 talen! Plan je deelvervoer, zie de beschikbaarheid en koop OV-kaartjes voor OV in heel Nederland.

Reisassistent je bent er

Relax onderweg

Glimble navigeert je van deur tot deur. Je krijgt een melding wanneer je bij je halte bent en uit moet stappen, zo mis je nooit meer een stop tijdens je reis. 
 

 

 

Reis van deur tot deur met je reisapp

Plan en betaal je al je OV in Nederland in enkele kliks. Reis zonder OV-chipkaart. Plan en vind altijd vervoer in je buurt, inclusief deelfietsen, deelscooters en deelauto's. De vervoersopties zijn eindeloos. 

Reis nu met 10% dalurenkorting op bus en trein van Arriva en NS.

Wat vinden anderen van glimble?

 • Werkt intuïtief

  'De glimble app is een fijne app die heel intuïtief werkt!'

 • Toekomstige app openbaar vervoer

  'Ik heb zonet de toekomstige app van het openbaar vervoer gedownload.'

 • Helder en overzichtelijk

  'Een heldere en overzichtelijke app, maar ik maak geregeld gebruik van de OV fiets voor het natraject en die zit er nu net nog niet in.'

Reis met korting buiten de spitsuren

Reis met korting

10% goedkopere trein- en buskaartjes in daluren

Wij hebben voor jou een heel scherp aanbod: reis met glimble met 10% dalurenkorting op trein en bus van zowel Arriva en NS! Daarmee hebben wij de goedkoopste treinkaartjes en buskaartjes voor NS en Arriva voor iedereen die niet met een abonnement of trajectkaart reist.

Dowload de app en reis - de app berekent meteen de korting. Koop je kaartjes in de app.

Reis met dalurenkorting

OV kaartjes kopen

Treinticket online kopen met glimble

Online treinkaartje kopen

Koop in de app met enkele klikken je treinticket. Betaal bijv. via iDEAL. In- en uitchecken hoeft niet. Toegangspoortje openen op het station? Scan de QR-code op je e-ticket. 

Online treinkaartje kopen
Online een busticket kopen met glimble

Online buskaartje kopen

Kies in de app je gewenste busreis en koop je busticket gemakkelijk online. Je vindt je ticket onder 'Mijn tickets' in de app. Scan de QR-code op je e-ticket in de bus of laat aan de chauffeur zien.

Online buskaartje kopen
Online ticket kopen voor metro, tram glimble
OV-kaartjes

Download nu de glimble reisapp

Met de glimble reisplanner plan, boek én betaal heel makkelijk je reis, of je nu met het OV of de deelfiets reist. De app download je gratis en je betaalt alléén de reizen die je maakt. Meer dan 100.000 anderen gingen je voor. 

Hulp nodig?

Service & contact